Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop PSV voor Champions League

8 augustus 2001 21:35

Verslaggever: RvN

Seizoenkaarthouders kregen vandaag de informatie thuisgestuurd voor de kaartverkoop voor de Champions League. Net als vorig jaar is er weer een passe-partout te koop. Deze geldt echter alleen voor de 2 wedstrijden in het Philips Stadion. Voor het Gelredome zijn kaarten tegen gereduceerde prijzen te koop. Fans die voorafgaand aan de Champions League loting kaarten kopen krijgen sowieso korting op de geldende prijzen. Seizoenkaarthouders krijgen voorrang bij de kaartverkoop. Kaartverkoop voor seizoenkaarthouders begint op 11 augustus, voor PSV ClubCardhouders een week later op 18 augustus. Tot en met 22 augustus gelden de goedkopere prijzen.

Meer op




Tags

clubcardhouders geldende gelredome gereduceerde goedkopere korting partout passe thuisgestuurd voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte