Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: aan een punt voldoende voor volgende ronde

4 november 2010 23:37

Fred Rutten liet na afloop weten blij te zijn met de zege. "We staan nu op tien punten en hebben aan een punt in de laatste twee duels voldoende voor plaatsing. We begonnen vandaag wat stroef. Maar daarna vind ik dat we wel de tempo in de wedstrijd hebben gehouden. Er zat schwung in. Na de 2-0 was het gebeurd en gaat de verdediging op slot. Dan moet je verder de mazzel hebben dat de ballen erin gaan in plaats van op de paal. Dan wordt het een grote uitslag. Nu neemt de ploeg gas terug en is het al in gedachten bij zondag."

"In de rust heb ik Bouma gewisseld omdat hij al geel op zak had. In dit soort duels sta je als verdediger op de middellijn met veel ruimte achter je. Dan moet je als coach geen risico nemen."




Tags

rutten bouma mazzel middellijn schwung slot stroef zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci