Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met tien man langs FC Utrecht: 1-2

7 november 2010 16:28

PSV heeft een zwaarbevochten 1-2 overwinning behaald op FC Utrecht. Ondanks een rode kaart na een half uur spelen van Jonathan Reis trok PSV aan het langste eind. Dzsudzsak zorgde voor beide treffers.

De eerste twintig minuten ging het duel gelijk op. Het was vervolgens PSV dat op voorsprong kwam. Bakkal zette Nesu opzij en zorgde dat Afellay op rechts kon doorbreken. Uit zijn voorzet kopte Toivonen in. Vorm kon die bal nog tegenhouden, maar kon niet meer voorkomen dat Dzsudzsak vanuit de rebound wel scoorde. PSV moest vervolgens met tien man verder toen een ietwat hoog geheven elleboog Reis een rode kaart opleverde. Ondanks de man minder heerste PSV in het vervolg en had het de controle in de wedstrijd.

In de tweede helft kreeg PSV het lastiger. De 0-2 was dan ook een geschenk uit de hemel. Toivonen werd neergehaald in het strafschopgebied. Op de penalty was weinig aan te merken. Lensky kreeg daarbij ook nog eens rood. FC Utrecht bracht in de slotfase de spanning nog terug toen invaller DEmouge met een omhaal FC Utrecht op 1-2 bracht. Daar zou het echter bij blijven.




Tags

utrecht dzsudzsak toivonen afellay bakkal demouge elleboog geheven geschenk hemel jonathan langste lensky nesu rebound tegenhouden zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte