Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: bij PSV ook druk, maar geen onrust

20 november 2010 10:57

Terwijl het bij Ajax crisis is blijft het bij PSV rustig. PSV heeft net als Ajax een miljoenenschuld, moet per se Champions League voetbal halen en is al twee jaar geen kampioen geweest. In het Algemeen Dagblad wijst Rutten op de verschillen. "Wij hebben Willy van der Kuijlen." Ook een clubheld, maar iemand die nooit op een kritische uitlating is te betrappen en actief is binnen de scouting van de club. "Ook bij ons is er druk, maar wij hebben een traditie dat het nog redelijk rustig blijft. Na ons gelijkspel tegen ADO was er even een paniekaanval. Hoe kon dit nou gebeuren? Het sidderde even. Maar dat ebt snel weg." Rutten laat zich niet uit over de situatie bij Ajax. ,,Maar ik heb Johan Cruijff hoog zitten. De manier waarop hij over voetbal praat, spreekt mij aan."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

rutten ado betrappen clubheld ebt kuijlen miljoenenschuld paniekaanval sidderde willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte