Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV niet verder dan 0-0 in Amsterdam

20 november 2010 22:37

PSV is in Amsterdam op een 0-0 blijven steken tegen Ajax. De ploeg had kunnen doordrukken, maar verzuimde de laatste pass goed te geven. Daardoor gingen teveel mogelijkheden verloren.

PSV begon goed aan de wedstrijd, maar zakte na tien minuten terug. Het middenveld stond niet goed, waardoor Ajax steeds de vrije man kon vinden en PSV in de problemen kwam. PSV kon wel bogen op een uitstekende Isaksson zaterdagavond. Aan het einde van de eerste helft kreeg PSV grip op de wedstrijd en werd het veel gevaarlijker.

PSV zette dat in de tweede helft voort. De ploeg kreeg diverse mogelijkheden om het uit te spelen. De laatste pass was echter steeds niet goed, een euvel dat PSV al geruime tijd parten speelt. Daardoor maakte de ploeg het Stekelenburg niet lastig genoeg en zou het 0-0 blijven.

In blessuretijd moest invaller Lindgren nog van het veld vanwege natrappen. Een incident dat daarop volgde werd niet waargenomen door de scheidsrechter. Bakkal ging op de voeten staan van Suarez, waarna de aanvaller Bakkal in zijn nek leek te bijten.




Tags

bakkal bogen doordrukken euvel isaksson lindgren natrappen parten stekelenburg suarez waargenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage