PSV jeugd laatste in eigen toernooi

12 augustus 2001 19:59

Het jaarlijkse toernooi om de Otten Cup liet dit jaar voor wat PSV betreft weinig vrolijks zien. De A1 werd laatste, zondag werd de wedstrijd om de 7e en 8ste plaats met 1-0 van FC Twente verloren. Enig lichtpuntje was de prijs van beste keeper van het toernooi voor Ives Lenaerts. De andere persoonlijke prijzen waren voor Brazilianen van Vitoria Bahia. De Braziliaanse club liet zich in de halve finale in de luren leggen door het Zwitserse Young Boys en kwam daardoor niet verder dan een derde plaats, voor Feyenoord. De winst ging naar het Duitse VFB Stuttgart.