PSV verliest met 4-2 bij NAC

26 november 2010 22:41

PSV heeft uit bij NAC met 4-2 verloren. Opnieuw kon PSV dus niet winnen in Breda. PSV kwam nog wel twee keer op voorsprong, maar moest toch de meerdere erkennen in NAC.

PSV speelde een goede eerste half uur. De ploeg kwam op voorsprong via Jonathan Reis. Na een goede aanval van Afellay en Toivonen kon Reis de bal vrij binnenschuiven. Het was Toivonen die daarna op het middenveld de bal verkeerd breed legde. NAC kwam toen razendsnel uit en stelde Leonardo in staat te scoren. Drie minuten later kon Dzsudzsak voor een leeg goal binnentikken uit een voorzet van Lens. Nog voor rust kwam NAC voor de tweede keer langszij. Het was Amoah die achter de ingevallen Ramos kopte.

Na rust begon PSV heel zwak aan de wedstrijd. Boussabon maakte op mooie wijze de 3-2. PSV kwam dat niet meer te boven. De ploeg moest op zoek naar de gelijkmaker en gaf daardoor achterin ruime weg. Het was via een counter Amoah die vervolgens de wedstrijd besliste.