Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Geen uitbreiding voor Philips Stadion

2 december 2010 17:36

De toewijzing van het WK voetbal van 2018 aan Rusland houdt in dat het Philips Stadion van PSV niet wordt uitgebreid. Dat heeft algemeen directeur Tiny Sanders donderdag bevestigd tegenover Omroep Brabant.

Eindhoven was één van de beoogde speelsteden voor het WK in Nederland en België en bovendien het hoofdkwartier van het organisatiecomité. De thuishaven van PSV zou uitgebreid moeten worden van 35.000 naar ruim 42.000 zitplaatsen om te voldoen aan de normen van de FIFA. Maar nu het toernooi is vergeven aan de Russen, is dat niet meer aan de orde.

PSV heeft overigens altijd aangegeven dat het voor de club zelf geen prioriteit is om het Philips Stadion uit te breiden. "Voor ons is dat geen issue", zei persvoorlichter Pedro Salazar vorige week nog in Forza PSV.




Tags

belgie fifa forza hoofdkwartier nederland organisatiecomite pedro persvoorlichter rusland russen salazar sanders speelsteden thuishaven tiny toewijzing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage