Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders: ipv verbouwing nu energie in de club steken

3 december 2010 00:23

Op de website van het Eindhovens Dagblad ging Tiny Sanders uitgebreider in op de gevolgen van het mislopen van het WK en daarmee uitbreiding van het stadion. "De verbouwing van ons stadion had 3 seizoenen gevergd, globaal van 2013 tot 2016. Daar heb je als club gewoon last van en niet zo'n beetje. Nu kunnen we al onze aandacht en energie steken in zaken die voor PSV ook van belang zijn. In die zin is er geen sprake van teleurstelling."

De verbouwing van het Philips Stadion is volgens hem nu ook van de baan. "Het is uitgesloten dat wij de gemeente Eindhoven nu nog zullen vragen om medewerking bij dergelijke plannen. De verbouwing zoals die voorzien was, zou 80 miljoen euro hebben gekost. Als je dat alleen of met de gemeente moet opbrengen, rechtvaardigt dat in onze ogen niet de 10.000 extra plaatsen in je stadion. Dat zou een onverantwoorde investering zijn, omdat je dan relatief heel erg veel geld moet vragen voor de slechtere plaatsen in het stadion. Dat is dus niet verstandig. PSV zal zelf nieuwe concepten moeten bedenken voor eventuele kleinschalige aanpassingen in het stadion. Ik ben ervan overtuigd dat wij een gezonde, eigen toekomst tegemoet gaan."




Tags

verbouwing sanders gemeente baan gevergd globaal kleinschalige onverantwoorde rechtvaardigt tiny uitgebreider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte