Transparent
Inloggen
Sluiten

Kortchaguine ziet af van aanbod Miami Fusion

15 augustus 2001 19:48

Verslaggever: RvW

De Russische aanvaller van PSV Eric Kortchaguine heeft een aanbod van Miami Fusion, koploper in de Amerikaanse MLS. Een woordvoerder van de club meldde ons dat Kortchaguine het aanbod om financi?le redenen heeft afgeslagen. In de MLS geldt een maximumsalaris van 0,000 en hij zou veel minder gaan verdienen dan het maximumsalaris. In Nederland verdienen spelers van buiten de Europese Gemeenschap minimaal het gemiddelde salaris van een eredivisiespeler. Dit gemiddelde ligt boven het maximumsalaris in de MLS.

Eric Kortchaguine werkte bij de Amerikaanse koploper een stage af en liet een dusdanige indruk achter dat hij een contract aangeboden kreeg. Hij zal nu waarschijnlijk terugkeren bij PSV aangezien hij hier nog onder contract staat. Bij PSV is geen plaats voor de aanvaller en PSV staat dan ook open voor verhuur danwel verkoop van de speler.

Meer op




Tags

kortchaguine fusion maximumsalaris miami mls afgeslagen eredivisiespeler gemeenschap nederland stage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage