Zeer teleurstellende 0-0 tegen De Graafschap

11 december 2010 22:35

In een hele slechte wedstrijd van beide kanten eindigde DE Graafschap - PSV zoals het begon: op 0-0.

In een hele slechte eerste helft had PSV een soort van controle over de wedstrijd. Tot ballen op het doel kwam het echter nauwelijks. Afellay kwam met een mislukte voorzet op de lat nog het dichtstbij. Na ruim een half uur spelen kreeg Engelaar rood, via twee gele kaarten.

Na rust werd PSV naarmate de wedstrijd vorderde gevaarlijker. Dat leverde een paar goede kansen op. Met name invaller Berg kreeg een uitgelezen kans op de 0-1. Hij kopte echter geheel vrijstaand op de keeper. Daardoor zou het bij 0-0 blijven, de wedstrijd verdiende ook niet meer dan dat.