Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Fans United: 'We zijn angsthazenvoetbal beu'

14 december 2010 14:50

De supportersvereniging PSV Fans United gaat dinsdag met de directie van de Eindhovense voetbalclub praten. Reden is de speelstijl van de ploeg van trainer Fred Rutten, die volgens de vereniging niet mooi is.

"We zijn het angsthazenvoetbal van Rutten beu", zo is het statement van PSV Fans United. Daarom zal een delegatie met technisch directeur Marcel Brands en algemeen directeur Tiny Sanders praten.

Er is al een tijdje onvrede over de manier waarop de koploper in de eredivisie speelt. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo liet het publiek door fluitconcerten weten niet tevreden te zijn met de gang van zaken. Vooral Orlando Engelaar moest het ontgelden, omdat hij bij een tegentreffer van Heracles in de fout ging.




Tags

angsthazenvoetbal beu heracles rutten almelo brands delegatie engelaar eredivisie fluitconcerten ontgelden onvrede orlando sanders speelstijl statement supportersvereniging tiny

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage