Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerucht: 'Nilis naar Sheffield'

23 februari 2000 02:07

Verslaggever: NvdL

Het begint er langzaam op te lijken dat PSV aan het einde van dit seizoen beide spitsen kwijt raakt. De geruchten rondom Ruud van Nistelrooy zijn bekend, maar deze week komt ook een eventuele transfer van Luc Nilis meer en meer in het nieuws. Berichtten wij eerder over een eventuele overgang naar Aston Villa, afgelopen dagen wordt ook het gerucht steeds sterker dat Nilis naar Sheffield Wedsnesday vertrekt. In de wandelgangen bij PSV wordt druk gespeculeerd over een eventuele overgang van de Belg naar de Engelse club.

Sheffield, dat momenteel ??n na laatste staat in de Premiership, komt dit seizoen maar niet aan voetballen toe. Het aantrekken van Sibon en De Bilde heeft de ploeg niet d?t gebracht wat ze gehoopt hadden, en een stylist als Nilis is dan ook een welkome versterking.

Belangrijk misschien bij de keuze van Nilis is dat bij Sheffield zowel zijn maatje De Bilde, als Wim Jonk spelen. Een hereniging van de gouden PSV-as die ons het landskampioenschap bezorgde zou Nilis eventueel over de streep kunnen trekken.

Meer op




Tags

nilis sheffield bilde berichtten bezorgde hereniging jonk landskampioenschap maatje nistelrooy premiership sibon stylist villa wandelgangen wedsnesday welkome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje