Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbazing bij Afellay over 'exclusief interview'

16 december 2010 19:18

Op de website van zijn zaakwaarnemer Sport-Promotion laat Ibrahim Afellay weten verbaasd te zijn over het 'exclusieve interview' van hem in het blad ELF. Hij zegt het tijdschrift nooit gesproken te hebben. "Zeker niet face to face en zeker niet over Barcelona. Dit zijn quotes, die volgens mij aan elkaar zijn geplakt uit het verleden en wat zijn geactualiseerd."

Afellay is not amused, "omdat ik nu word gefeliciteerd met mijn overgang naar Barcelona, terwijl nog niet alles rond is. [...] Daarom begrijp ik dit ook niet van het blad. Ze verschijnen met een nieuw magazine en willen dat onder de aandacht brengen. Dat is hun goed recht uiteraard, maar doe dat dan wel met interviews die ook echt zijn afgenomen."




Tags

afellay barcelona blad face amused geactualiseerd gefeliciteerd geplakt magazine promotion quotes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman