Transparent
Inloggen
Sluiten

[EL] OSC Lille winterkampioen

22 december 2010 20:52

Verslaggever: A

De aankomende tegenstander in de Europa League van PSV, OSC Lille, is net als PSV winterkampioen geworden. Voor Lille is het echter voor het eerst sinds 1949. De Franse club speelde vanavond thuis tegen Saint-Etienne en kwam niet verder dan 1-1, maar de belangrijkste concurrenten verspeelden ook allemaal punten. Lille staat een punt voor op Paris Saint Germain, Stade Rennes en Olympique Lyon, met een wedstrijd minder gespeeld.

Voor Lille scoorde Sow. Twee minuten later kreeg Saint-Etienne echter al een strafschop na een overtreding van Rami: 1-1. In Frankrijk is het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 9 nu slechts vijf punten.




Tags

lille osc winterkampioen etienne frankrijk lyon rami rennes sow stade verspeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage