Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay: 'een kind van de PSV-opleiding'

25 december 2010 15:24 - Sport Promotion

Verslaggever: A

Ibrahim Afellay blikt in Sport Promotion terug op zijn PSV-tijd. Hij beschouwt zichzelf als 'een kind van de PSV-opleiding'. De middenvelder begon bij de Eindhovenaren in de D1 en eindigde als aanvoerder van het eerste. "Dat is toch prachtig? Veertien jaar heb ik voor de club gespeeld, ik heb alle selecties doorlopen. Ik heb zo veel aan deze club te danken", aldus de nieuwste aanwinst van FC Barcelona.

Afellay laat verder weten blij te zijn dat PSV nog wat overhoudt aan zijn transfer: "Mijn contract liep aan het einde van dit seizoen af, waardoor ik transfervrij had kunnen vertrekken. Maar we hebben PSV in eerdere gesprekken toegezegd dat we er alles aan zouden doen om dat te voorkomen. Daar zijn we in geslaagd. PSV krijgt nu een vergoeding voor mijn transfer. Dat gun ik alle mensen bij de club".

Meer op Sport Promotion




Tags

afellay kind barcelona beschouwt danken overhoudt promotion

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis