Transparent
Inloggen
Sluiten

Dzsudzsák beste kaarten Man van het Seizoen

26 december 2010 08:56 - Man van het Seizoen

Verslaggever: A

Balázs Dzsudzsák heeft halverwege het seizoen de beste kaarten om Ibrahim Afellay op te volgen als Man van het Seizoen. De Hongaar haalde tot dusver 50 punten en is daarmee in het lopende seizoen tweede achter de vertrekkende titelhouder. Eveneens hoog staan Ola Toivonen (42,5 punten), Jeremain Lens (40,5) en Wilfred Bouma (37). Dzsudzsák werd de afgelopen twee seizoenen steeds derde op het eind van het seizoen.

De mooiste wedstrijd van de eerste seizoenshelft was volgens de fans uiteraard de 10-0 overwinning op Feyenoord. Deze wedstrijd werd gewaardeerd met een rapportcijfer 9,64. Ook mooi waren PSV-De Graafschap (6-0) met een 8,06 en PSV-Sibir (5-0) met een 7,91. Dieptepunten waren de uitwedstrijden tegen de laatste twee clubs. Bij Sibir verloor PSV met 1-0 en gaven de supporters een 3,38. Het 0-0 gelijkspel op de Vijverberg was ook een enorme teleurstelling: 3,33.

Opvallend is verder dat PSV thuis hogere cijfers krijgt dan uit. Het scheelt bijna een vol punt: 6,70 versus 5,79. Het mooiste voetbal werd gespeeld in oktober (6,94), augustus (6,30) en november (6,29).

Meer op Man van het Seizoen




Tags

dzsudzsak sibir afellay balazs bouma dieptepunten feyenoord graafschap hongaar jeremain lens ola rapportcijfer titelhouder toivonen versus vertrekkende vijverberg wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage