Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV - FC Den Bosch

22 augustus 2001 08:05

Verslaggever: RvW

Vanavond speelt PSV haar eerste competitiewedstrijd in het eigen Philips Stadion. Dan zullen wellicht ook een aantal prangende vragen een antwoord krijgen. Was het moeizame gelijkspel zaterdag inderdaad een ongelukje? En maakt de eind vorige week neergelegde grasmat het goed verzorgd voetbal van PSV het komende seizoen mogelijk? De tegenstander is 'maar' Den Bosch, maar de antwoorden op de vragen zijn des te belangrijker voor de komende periode.

FC Den Bosch speelde afgelopen weekend knap gelijk tegen Heerenveen en zal zich ongetwijfeld ingraven in het Philips Stadion om op een stuntje te hopen. PSV zal vanaf het begin geconcentreerd aan moeten vallen om de Bossche club stuk te kunnen spelen.

Het ligt voor de hand dat Eric Gerets vanavond dezelfde 11 als afgelopen zaterdag een kans geeft om zich te revancheren voor de afgelopen nederlaag, dus met Waterreus, Lucius, Nikiforov, Hofland, Bouma, Rommedahl, Van Bommel, Vogel, Ramzi, Bruggink en Kezman. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Temmink. PSV mist eigenlijk alleen Ooijer, Faber en Lodewijks. Tegenstander Den Bosch reist met een compleet fitte selectie af naar Eindhoven.

Gokken op winst van PSV bij de bookmakers heeft nauwelijks zin. Voor winst van PSV wordt 1,2 maal de inleg uitgekeerd, voor winst van Fc Den Bosch 9 maal de inleg. Ook de bookies zijn dus overtuigd van een overwinning van PSV.

Meer op




Tags

inleg voorbeschouwing bommel bookies bookmakers bossche bouma bruggink faber geconcentreerd gerets gokken heerenveen hofland ingraven kezman lodewijks lucius neergelegde nikiforov ongelukje ooijer prangende ramzi revancheren rommedahl stuntje temmink vogel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage