Koevermans: gelukkigste heeft gewonnen

26 januari 2011 23:50

Danny Koevermans liet na afloop weten verslagen te zijn door de uitschakeling. 'Het blijft een loterij, de penalties. De wedstrijd verdiende geen winnaar in mijn ogen, ik vond het gelijkspel wel terecht' aldus Koevermans.

'We hebben een goede pot voetbal gespeeld als PSV zijnde. In de eerste helft verdienden we om op voorsprong te komen, helaas gebeurde dat niet. In de tweede helft is FC Twente misschien iets beter. Dan krijg je een strafschop tegen, de scheidsrechter kan die geven. Dan komen we gelukkig vlak voor het einde op 1-1. Daarvoor kom je in het veld om de goal te maken' aldus een nuchtere Koevermans over zijn gelijkmaker. 'In blessuretijd hadden we nog de mogelijkheid op de winnende. Die valt niet. Dan zijn penalties een loterij, waarbij de gelukkigste heeft gewonnen.'