Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeefuik redt PSV: 2-1

29 januari 2011 22:37

PSV kwam tegen de nummer laatst met de hakken over de sloot. Drie minuten in blessuretijd zorgde Genero Zeefuik voor de 2-1 overwinning van PSV.

Er leek aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht voor PSV. PSV was heer en meester. De ploeg creëerde alleen te weinig open kansen. Bij de eerste mogelijkheid voor Willem II wa het direct raak. Biemans kopte in de zeventiende minuut een voorzet vanuit een vrije trap binnen. Gezien het spelbeeld leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Voor rust slaagde PSV er echter niet in te scoren. De ploeg bleef de gehele wedstrijd wel gesteund worden door de fans.

Drie minuten na rust was het Toivonen die een voorzet geheel vrijstaand op een paar meter voor de goal kon binnentikken. In het vervolg probeerde PSV het wel, maar ontbrak het aan vorm bij met name de aanvallers. Daardoor bleef het wachten op de 2-1. Op het moment dat weinigen er meer in geloven viel die alsnog in de laatste minuut van de blessuretijd. Zeefuik stelde zich uitstekend op in het strafschopgebied, kreeg de bal goed gegeven en schoot vervolgens uitstekend door de benen van een verdediger binnen.




Tags

zeefuik lucht redt vuiltje binnentikken creeerde genero heer slaagde spelbeeld toivonen vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte