Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in blessuretijd onderuit: 0-1

5 februari 2011 21:36

PSV heeft zaterdagavond thuis met 0-1 verloren van ADO Den Haag. Na een hele behoorlijke wedstrijd van PSV-zijde kreeg de ploeg in blessuretijd de deksel op de neus via een doelpunt van Verhoek. PSV ging op zoek naar de zege, maar moest een nederlaag slikken.

PSV was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg. Tot aan de zestien was PSV een groot deel van de wedstrijd heer en meester en liet hget ADO Den Haag niet in haar spel komen. Voorin kon PSV opnieuw niet tot de goede laatste pass komen. Toch wist de ploeg nog wel een aantal kansen te creëren. Aan scoren kwam PSV echter niet toe.

Naarmate het duel vorderde ging PSV steeds meer op zoek naar de winnende treffer. Achterin gaf de ploeg daardoor ruimte weg. Eerst moest Maza al aan de rem trekken. Hij kwam met geel nog goed weg. vervolgens kon ADO Den Haag via een counter in blessuretijd nog toeslaan.




Tags

ado counter deksel heer hget maza naarmate rem slikken toeslaan verhoek vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci