Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV genomineerd voor NL-Awards

10 februari 2011 16:46 - Omroep Brabant - Forza PSV

Het programma Forza PSV van Omroep Brabant is genomineerd voor een NL-Award.De NL-Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt voor de beste tv- en radioproducties in verschillende categorieën, van de regionale omroepen. In de categorie Sport blijkt ‘Forza PSV’ een kanshebber.

In Forza PSV word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over PSV, zie je legendarische voetbalfragmenten en mooie achtergronditems met spelers en trainers. Forza PSV is een unieke samenwerking tussen PSV en Omroep Brabant. Peter Kentie, manager Marketing & Media van PSV geeft aan verheugd te zijn met deze nominatie: “Het is geweldig om erkenning te krijgen voor je inspanningen.”

De winnaars van de NL-Awards worden op woensdag 16 maart 2011 bekendgemaakt.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza awards achtergronditems award categorieen erkenning kentie marketing nominatie omroepen radioproducties voetbalfragmenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte