Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust bij PSV-supporters in Forza PSV

11 februari 2011 13:26 - Omroep Brabant - Forza PSV

In de bomvolle 26ste aflevering van Forza PSV wordt teruggekeken op de mokerslag van ADO Den Haag. De Hagenezen wonnen voor het eerst sinds 1971 in Eindhoven (0-1) en zetten daarmee de titelrace op scherp.

In de nasleep van die nederlaag is het belangrijk om de rust te bewaren en vertrouwen te houden. Dat is althans de mening van technisch manager Marcel Brands. Maar hoe denken de supportersverenigingen daarover? We vroegen het aan Frits Bovers en Etienne van Herp in een nieuw Forumgesprek.

Toch was er niet al te veel tijd om lang stil te staan bij ADO. Eindhoven was woensdag het decor van het Nederlands elftal en zaterdag wacht AZ alweer. Er wordt vooruitgeblikt op het duel met de Alkmaarders en er wordt laten hoe het duel van eerder dit seizoen afliep.

En dan over naar het langverwachte PSV Models. Bijna 200 vrouwen schreven zich in voor de modellenwedstrijd van Forza PSV. Dat aantal is teruggebracht tot 11, en één reservespeelster. Ze worden in deze editie voorgesteld.

Tenslotte wordt teruggekeken naar de quizavond van de Supportersvereniging van PSV. En als je Forza PSV al langer volgt, zie je een aantal bekende gezichten… Koppel dat aan de Fanquiz en het laatste nieuws in de Week van PSV, en je hebt weer reden genoeg om te kijken. Vrijdagavond vanaf 18.00 uur en daarna elk uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza ado bomvolle bovers brands decor editie etienne fanquiz forumgesprek frits gezichten herhaald herp koppel langverwachte modellenwedstrijd models mokerslag nasleep quizavond reservespeelster schreven supportersvereniging supportersverenigingen teruggebracht vooruitgeblikt vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte