Transparent
Inloggen
Sluiten

Speelschema PSV 1e ronde CL

23 augustus 2001 20:04

Verslaggever: BvT

Direct na de loting zijn de computers van de UEFA gaan rekenen om een speelschema in elkaar te zetten voor alle poules. In poule D, waarin PSV is geloot, is het schema dusdanig uitgevallen dat Nantes de eerste tegenstander zal zijn voor de Eindhovenaren. PSV speelt dinsdag 11 september uit in Frankrijk. In het Gelredome (in verband met de UEFA-straf) zal PSV Galatasaray mogen ontvangen op woensdag 19 september. Vervolgens treft PSV twee keer Lazio, om daarna de returns tegen Nantes en Galatasaray af te werken. Als alles goed gaat, zit op 2 november wederom de naam "PSV Eindhoven" in ??n van de UEFA-balletjes bij de loting voor de tweede ronde. Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

Meer op




Tags

speelschema uefa galatasaray nantes computers frankrijk gelredome kalender lazio poules returns

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage