Transparent
Inloggen
Sluiten

Tegenstanders in CL gematigd tevreden over loting

23 augustus 2001 20:50

Verslaggever: RvW

Net als bij PSV is men bij Lazio Roma, Galatasaray en Nantes ook gematigd optimistisch over de loting voor de eerste ronde van de Champions League. Hoewel Lazio Roma zich als favoriet ziet in de poule, wordt de poule als een zeer gelijkwaardige poule gezien door de Italianen. Alleen Nantes wordt iets zwakker geacht, mede vanwege de zwakke start van de Fransen. Nantes geeft zichzelf wel een kans als het op tijd het normale niveau weer kan halen. 'Lazio is de betere ploeg, maar daarachter zal de strijd losbarsten om de tweede plaats. Dit is niet de zwaarst mogelijke poule die we konden loten.' Ook de Turken spraken over een gelijkwaardige poule, 'maar de tweede ronde moet erin zitten voor Galatasaray'.

Lazio Roma: http://www.sslazio.it/
Galatasaray: http://www.galatasaray.com
Nantes: http://www.fcna.fr/

Meer op




Tags

galatasaray lazio nantes gematigd roma daarachter fcna italianen losbarsten loten sslazio zwaarst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte