Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwak PSV alsnog naar 2-2 tegen Lille

17 februari 2011 22:55

PSV kwam donderdagavond met de schrik vrij in Lille. Na een hele matige wedstrijd van PSV kwam de ploeg in de slotfase van een 2-0 achterstand totaal tegen de verhoudingen in nog op 2-2. Lille speelde met een veredeld B-elftal. De coach liet zeven basisspelers op de bank of tribune, omdat de competitie belangrijker werd geacht.

Het veld in Lille was dramatisch, goed voetbal was daarop niet mogelijk. Maar dat kan slechts voor een deel de reden zijn voor het abominabele spel van de Eindhovenaren. Er ging op alle vlakken veel te veel fout en er werd zonder enige overtuiging en ogenschijnlijke spelvreugde gespeeld.

De 2-0 achterstand bij rust was dan ook geen verrassende. Ondanks dat de Franse ploeg niet al teveel voor de goal kwam, straften ze de fouten van de PSV'ers goed af.

In de 83ste minuut kwam PSV eigenlijk pas los. Vanuit een hoekschop schoot Toivonen met een volley op de lat, waarna Wilfred Bouma de rebound binnenschoof. Plotseling was er de geest bij de PSV'ers. Niet veel later was het opnieuw raak toen Toivonen na een goede actie de 2-2 maakte.




Tags

lille toivonen abominabele binnenschoof bouma geest ogenschijnlijke rebound schrik spelvreugde straften veredeld wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte