Transparent
Inloggen
Sluiten

NAC ziet kansen tegen PSV

19 februari 2011 11:05

NAC mist tegen PSV Tim Gilissen en Ferne Snoyl. Julian Jenner is nog een vraagteken. Hij had begin deze week te kampen met een fikse buikgriepaanval. "We zullen zien of hij morgen alles weer mee kan doen en of hij er dus ook zondag bij kan zijn," aldus Karelse.

Karelse acht zijn ploeg ook beslist niet kansloos. "We gaan er naar toe voor een goed resultaat, dat moge duidelijk zijn. We hebben dan wel vier keer achter elkaar verloren, maar ik pas ervoor om mee te doen aan alle negativiteit. Ik heb de wedstrijd tegen SC Heerenveen twee keer terug gezien en ik vond ons echt niet de mindere. Alleen, we creëerden te weinig. Maar veel mensen baseerden hun mening over die wedstrijd op een gemiste penalty..."

"PSV heeft een druk programma. Dat kost kruim, maar ze hebben een brede selectie en veel kwaliteit, dus dat moeten ze aan kunnen. Aan de andere kant hebben ze de laatste thuiswedstrijden ook niet de pannen van het dak gespeeld."




Tags

nac karelse baseerden buikgriepaanval creeerden dak ferne gilissen heerenveen jenner julian kruim pannen snoyl tim vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte