Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Willem II - PSV (live chatten!)

25 augustus 2001 09:23 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: JW

Vanavond om 19.30 uur speelt PSV in Tilburg haar derde competitiewedstrijd van het seizoen. De wedstrijd is live te aanschouwen bij Canal+ en staat onder leiding van scheidsrechter Herman van Dijk. Na het 2-2 gelijkspel en de moeizame 3-2 overwinning op FC Den Bosch krijgt PSV nu de altijd lastige derby tegen Willem II voor de voeten. Om niet weg te zakken en vertrouwen te krijgen voor de start van de Champions League zal deze wedstrijd zeker gewonnen moeten worden. Vorig jaar speelde PSV er nog met 1-1 gelijk. In 1996 won PSV voor het laatst in Tilburg.

Het Eindhovens Dagblad meldt vandaag dat er grote kans is dat zowel Jurgen Colin als Jan Vennegoor of Hesselink vanavond in de basis starten voor PSV in het competitieduel tegen Willem 2. Vennegoor heeft volgens Gerets met zijn invalbeurten de laatste weken bewezen dat hij een kans in de basis verdiend en op rechtsback is Gerets niet tevreden over Theo Lucius en is het daarom vanavond de beurt aan de jeugdige Jurgen Colin om zich op die positie te bewijzen. Verder gaf Gerets te kennen dat hij graag met John de Jong wil gaan starten tijdens de 1ste Champions League wedstrijd van dit seizoen, de Jong moet in die wedstrijd de plaats innemen van de geschorst Mark van Bommel op het middenveld. De coach van PSV voorspelde dat hij daarom John de Jong nu al speelminuten wil gaan geven zodat hij wat wedstrijdritme kan opdoen voor de wedstrijd tegen Nantes. In de basis starten doet hij echter niet.
De door het ED voorspelde opstelling voor vanavond:

Waterreus;
Colin, Nikiforov, Hofland, Bouma;
Rommedahl, v.Bommel, Vogel, Kezman;
Bruggink en Vennegoor of Hesselink.


Tijdens de uitwedstrijd is het zoals gebruikelijk ongetwijfeld weer erg druk in de PSV Chatbox om samen met de andere fans de wedstrijd op afstand mee te beleven.

PSV kent weinig personele problemen. Ooijer, Faber en Lodewijks zijn al langer afwezig. Lodewijks is inmiddels op de weg terug, maar heeft nog wedstrijdritme nodig. Willem II mist alleen middenvelder Shoukov.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

colin gerets jong vennegoor bommel chatten hesselink lodewijks tilburg voorbeschouwing voorspelde wedstrijdritme aanschouwen bouma bruggink canal chatbox derby dijk faber hofland jeugdige kezman lucius nantes nikiforov ooijer rommedahl shoukov vogel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage