Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Willem II stopt met vrouwenteam, PSV genoemd als opvolger

23 februari 2011 13:49

Willem II doet in het seizoen 2011-2012 niet meer mee aan de Eredivisie Vrouwen. De Tilburgse voetbalclub kan het benodigde budget niet langer vrijmaken en geeft prioriteit aan de terugkeer van het beloftenteam bij de mannen.

Voor de speelsters betekent dit besluit dat zij na dit seizoen hun voetbalcarrière ergens anders moeten voortzetten. Willem II betreurt de beslissing, maar volgens het bestuur kan het om financiële redenen niet anders, vooral omdat de hoofdsponsor van het vrouwenteam heeft besloten te stoppen. Dinsdag maakte regerend landskampioen AZ ook al bekend te stoppen met het vrouwenteam.

Mogelijk neemt PSV de plaats in van Willem II. De Eindhovense club staat positief tegenover het vrouwenvoetbal, maar geeft wel aan dat er eerst goed over gesproken moet worden met de KNVB.




Tags

vrouwenteam beloftenteam benodigde bestuur betreurt eredivisie hoofdsponsor knvb speelsters voetbalcarriere voortzetten vrijmaken vrouwenvoetbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje