Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens vindt PSV-fans te negatief

24 februari 2011 14:50

De weigering van Jeremain Lens om de PSV fans te bedanken in Lille, ondanks aandringen van aanvoerder Engelaar, leverde al de nodige discussie op. In een reactie liet de persvoorlichter van PSV weten dat de aanvaller de PSV fans te kritisch vond. Zelf reageerde de aanvaller vandaag in Sp!ts. "Iedere voetballer heeft wel eens een frustratiemoment, dat had ik na de wedstrijd tegen Lille. Ik was gewoon erg gefrustreerd over de slechte wedstrijd die ik speelde."

Wel gaf hij toe de fans te negatief te vinden. "Maar ik kan wel duidelijk over onze fans zijn: ik vind dat ze soms veel te negatief zijn. Het komt inderdaad wel eens voor dat we niet het aantrekkelijkste voetbal spelen. En in de meeste gevallen pakken we dan als team wel gewoon drie punten. Als we aan het eind van de rit kampioen zijn, hoor je niemand meer over die paar lelijke wedstrijden die we hebben gespeeld."

Meer: Sp!ts




Tags

lens lille aandringen aantrekkelijkste engelaar frustratiemoment jeremain lelijke persvoorlichter weigering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage