Transparent
Inloggen
Sluiten

Topper tegen Ajax centraal in Forza PSV

25 februari 2011 13:49 - Omroep Brabant - Forza PSV

Er is weer volop reden tot lachen bij PSV, en dat ga je zien in de 28ste aflevering van Forza PSV.

Er wordt uitgebreid teruggekeken op de laatste twee wedstrijden van PSV, waarin NAC Breda (4-1) en Lille (3-1) met alleszeggende cijfers en prima voetbal werden opgerold.

De grote vraag is nu of die glimlach ook na zondag nog om de Eindhovense lippen speelt. Want met Ajax op bezoek staat er dit weekend opnieuw een cruciale wedstrijd op de rol in de strijd om de landstitel.

Er wordt niet alleen voorbeschouwd met het PSV-kamp, maar ook met Kluun en Frank Lammers. Beide zijn Brabander in hart en nieren, maar wel met een hele andere voetbalsmaak. Tilburger Kluun is namelijk voor Ajax, Mierlonaar Lammers is hartstochtelijk PSV’er. Ze spraken op het Leidseplein, met een hilarische verbale oorlog tot vervolg.

Verder de tweede aflevering van PSV Models, een nieuwe Fanquiz en het laatste nieuws in de Week van PSV.

Forza PSV, vrijdagavond vanaf 18.00 uur en daarna elk uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza kluun lammers topper alleszeggende brabander fanquiz glimlach herhaald hilarische landstitel leidseplein lille mierlonaar models nac nieren oorlog opgerold tilburger voetbalsmaak voorbeschouwd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage