Transparent
Inloggen
Sluiten

Waar de topper PSV-Ajax te bekijken? UPC digitaal kijkers kijken gratis

25 februari 2011 14:08

Aanstaande zondag is de topper tussen PSV en Ajax. Voor fans die de topper niet in het stadion kunnen zien, zijn er diverse opties. Natuurlijk biedt radio 1, ook online, radioflitsen van de wedstrijd. Eredivisie Live zendt de wedstrijd live uit. Kijkers met digitale televisie van UPC kunnen dit weekend nog gratis Eredivisie Live bekijken en de topper dus gratis bekijken via de kabel.

Heb je geen Eredivisie Live of UPC digitaal, kun je online een kijkcode kopen om het via een legale stream van Eredivisie Live te bekijken. De kosten bedragen daarvoor 6 euro en deze kan inmiddels kijkcode bestellen worden.

Bovenstaande geldt alleen voor mensen met een Nederlands IP-adres. Voor kijkers met een Belgisch IP-adres of dat van 26 andere Europese landen biedt Unibet een gratis stream. Daarvoor is wel een actief account benodigd met minimaal een storting.

Op PSV Netwerk bieden we een overzicht met twitterupdates van de wedstrijd. Gebruik je twitter? Volg dan ook @psvnetwerk. Daarnaast is het duel samen met andere PSV fans te beleven in de PSV Chatbox.




Tags

topper eredivisie upc digitaal adres kijkcode bovenstaande chatbox kabel legale psvnetwerk radioflitsen storting twitterupdates

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte