Transparent
Inloggen
Sluiten

Dzsudzsak: ik zie de trainer als mijn stiefvader

26 februari 2011 12:57

Vorig jaar sprak Balasz Dzsudzsak nog openlijk over een transfer. Onlangs verlengde hij echter zelfs zijn contract bij PSV. In het Algemeen Dagblad geeft hij aan nog niet klaar te zijn voor de Europese top. "Ik dacht rijp te zijn voor een grote club in het buitenland en dat sprak ik ook uit."

Tijdens de training daagde Fred Rutten de speler destijds uit voor een potje vrije trappen schieten. De oefenmeester leidde zijn pupil continu af en die verloor daardoor. "De trainer maakte me duidelijk dat ik er nog helemaal niet klaar voor was. Hoe kun je jezelf redden in Spanje of Engeland, als je nog niet eens de trainer kunt verslaan? Ik heb te snel geroepen dat ik naar het buitenland wilde", beseft de aanvaller nu. "Ik zie de trainer als mijn stiefvader. Hij weet alles van me."

"Een halfjaar terug sprak Rutten met mijn zaakwaarnemer en hij vertelde dat hij me kende als de palm van zijn hand. Dat hij aan de manier waarop ik liep, al kon zien hoe het in mijn hoofd zat."




Tags

dzsudzsak stiefvader rutten balasz daagde engeland halfjaar oefenmeester palm potje pupil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis