PSV blijft op 0-0 steken tegen Ajax

27 februari 2011 16:21

PSV kwam tegen Ajax niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Met name in de eerste helft had PSV het moeten afmaken.

In de eerste helft had PSV een groot overwicht. De ploeg had meer dan 61% balbezit en kreeg diverse kansen op de openingstreffer. Steeds vond de ploeg een goede Stekelenburg in de weg. Ajax kon daar nauwelijks iets tegenover stellen.

In de tweede helft ging het duel gelijker op. Ajax ging zich aanvallend meer profileren. PSV durfde niet meer door te drukken, bevreesd om ruimte achterin weg te geven. Beide ploegen hadden enkele mogelijkheden, mar het zou bij 0-0 blijven.