Transparent
Inloggen
Sluiten

Ojo bindt in en krijgt nieuwe kans bij VVV

4 maart 2011 18:32

Funso Ojo heeft een conflict met VVV voorkomen door zijn spijt te betuigen voor zijn uitspraken afgelopen week tegen Omroep Venlo, zo staat te lezen op VI.nl. 'Funso gaf aan dat hij de uitspraken niet zo had bedoeld en dat hij niet zo slim had gehandeld. Wat ons betreft staat er nu dan ook een streep onder. We weten dat Funso teleurgesteld is vanwege zijn gebrek aan speelminuten. Van alle kanten was de insteek dat hij hier aan voetballen zou toekomen, maar vooralsnog lukt dat niet,' aldus de technisch directeur van VVV.

Meer: VI.nl

Fred Rutten had er bij de middenvelder ook op aan te dringen te vechten voor een kans bij VVV. "Ik vind hem een heel groot talent", aldus Rutten op de website van het Eindhovens Dagblad. "Hij kan het niveau van de eredivisie aan en kan in de toekomst van grote waarde worden voor PSV."

Dat Ojo al snel na zijn overgang naar VVV aangeeft weg te willen, "vind ik niet de goede grondhouding", zei Rutten. "Er zijn tal van spelers die beter zijn geworden van een avontuur op een wat lager niveau. We hebben in de persoon van Wilfred Bouma zelf een goed voorbeeld in huis. Funso moet vechten."




Tags

vvv funso ojo rutten bouma eredivisie grondhouding tal toekomen wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.821 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci