Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten over Berg: aan de kansen ligt het niet

5 maart 2011 11:40

Marcus Berg slaagt er vooralsnog nog steeds niet in om zijn belofte in te lossen. De spits komt veel te weinig aan scoren toe. Volgens Fred Rutten ligt het niet aan het systeem. Veelvuldig wordt gesuggereerd dat Berg beter zou functioneren in een twee-spitsen-systeem. 'Marcus wordt genoeg in stelling gebracht' zo laat Rutten weten in het Algemeen Dagblad. 'Als hij weinig kansen zou krijgen, dan zou je daaraan kunnen denken. Maar dat is niet zo. En of je nou met twee of drie spitsen voetbalt, een kans is een kans.' Vanwege het rendement dat Berg door zijn werklust en assists voor het team heeft, zou de coach hem het liefst ook volgend seizoen bij het elftal behouden.




Tags

berg rutten marcus belofte stelling werklust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage