Transparent
Inloggen
Sluiten

Succes Stichting 1913: gedenksteen oprichting PSV

8 maart 2011 20:23 - Stichting 1913

Stichting 1913 meldt dat de gemeente Eindhoven positief heeft gereageerd op de wens om een gedenksteen te plaatsen in de Vrijstraat, waar PSV in 1913 werd opgericht. Het is de bedoeling van de Stichting om de bronzen steen rond 31 augustus 2013 te onthullen.

Het verzoek van Stichting 1913 is aan de orde gekomen in de vergadering van burgemeester en wethouders. Het college heeft besloten: "In principe medewerking te verlenen aan het verzoek van de Stichting voor het plaatsen van een gedenksteen en in overleg treden met de stichting over aspecten als onderhoud van de steen, veiligheid en bereikbaarheid".

Wil je ook bijdragen aan deze blijvende herinnering aan de oprichting van PSV in het straatbeeld van Eindhoven? Steun dan Stichting 1913! Praat ook mee met het stichtingsbestuur op de PSV Forums.

Meer op Stichting 1913




Tags

gedenksteen oprichting steen bereikbaarheid bronzen college gemeente herinnering onderhoud stichtingsbestuur straatbeeld verlenen vrijstraat wethouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage