Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verlengt sponsorcontract met Philips voor 5 jaar, zoekt bijpassende sponsors

9 maart 2011 18:11 - PSV.nl

PSV en Philips maken bekend de bestaande sponsorovereenkomst op 1 juli met vijf jaar te verlengen en de samenwerking voort te zetten tegen de huidige voorwaarden. Daarnaast hebben PSV en Philips zich voorgenomen de komende tijd, mogelijk met nieuwe partners, kansen te onderzoeken om voor PSV de sponsorinkomsten te vergroten. Dit door het werven van sponsors die goed passen bij het sportieve en gezondheidsprofiel van zowel PSV als Philips.

Tiny Sanders over de verlenging met Philips op PSV.nl: "Het 100-jarig bestaan van PSV in 2013 komt nu snel dichterbij en we zijn bijzonder trots op onze unieke, historische band met Philips. Philips en PSV zijn sterke merken en wij verwachten meer partners aan ons te kunnen binden om tot de sportieve top te blijven behoren."

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

sponsors bijpassende sponsorcontract dichterbij gezondheidsprofiel jarig sanders sponsorinkomsten sponsorovereenkomst tiny verlenging voorgenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte