Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog steeds geen verlossing voor Godwin Attram

27 augustus 2001 22:09

Verslaggever: RvW

Binnenkort speelt het onlangs aangetrokken Braziliaanse PSV-talent Leandro op het WK U17 met Brazili?. Vier jaar geleden trok PSV een ander talent aan dat in zijn leeftijdsklasse tot de top behoorde. Godwin Attram werd, nadat hij een contract bij PSV tekende, met Ghana tweede op het WK en werd als aanvoerder van Ghana uitverkozen tot een van de beste spelers van het toernooi. De wereld had kennis gemaakt met Attram en via PSV zou hij de wereld gaan veroveren. Toen hij 18 werd ging het echter mis. Na een periode bij het nationale elftal kwam hij Nederland niet meer binnen. Hij kreeg geen visum omdat aan de correctheid zijn paspoort werd getwijfeld.

Na een strijd van inmiddels jaren heeft PSV de strijd opgegeven, zoals we eerder al konden melden. Attram bevindt zich sinds zijn huurcontract bij Silkeborg afliep in Ghana in afwachting van wat komen gaat. In de tussentijd zijn PSV en een paar tussenpersonen voor hem op zoek naar een andere club. Natuurlijk betaalt PSV in de tussentijd zijn nog lopende contract door. Maar de voetbalwereld lijkt langzamerhand een groot voetbaltalent te verliezen ... door de bureaucratie van de Nederlandse autoriteiten.

Meer op




Tags

attram ghana godwin tussentijd verlossing brazili bureaucratie correctheid leandro leeftijdsklasse nederland opgegeven paspoort silkeborg tussenpersonen uitverkozen visum voetbaltalent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage