Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV deze week vanuit Glasgow

18 maart 2011 14:53 - Omroep Brabant - Forza PSV

Forza PSV komt deze week natuurlijk vanuit Glasgow. Daar won PSV in een hectische en enerverende wedstrijd met 1-0 van Rangers FC. Forza PSV volgde de spelers en supporters op de voet in de Schotse hoofdstad. Je ziet een sfeerverslag van feestvierende supporters en reacties van de spelers na afloop van de wedstrijd.

FC Utrecht is de volgende tegenstander van PSV in de competitie. Door het 2-2 gelijkspel tegen NEC vorige week staat PSV nog maar één punt voor op FC Twente. De Eindhovenaren moeten dus winnen om de concurrent uit Enschede op afstand te houden. Forza PSV blikt met trainer Fred Rutten vooruit op de wedstrijd, die in het teken staat van KWF Kankerbestrijding. Vooraf aan de wedstrijd wordt er onder de supporters gecollecteerd. Enkele spelers van PSV gingen een tijd geleden kijken in een kinderziekenhuis wat KWF Kankerbestrijding met het geld doet. Een verslag daarvan zie je in Forza PSV.

Dewi is het model dat zich deze week voorstelt aan de kijkers van Forza PSV. Ze studeert marketing, communicatie en evenementenorganisatie aan het ROC in Eindhoven en woont in de straat bij het Philips Stadion. Als PSV scoort, hoort zij het op haar slaapkamer. Wil je op haar of één van de andere modellen stemmen ga dan naar www.omroepbrabant.nl/psvmodel.

Dat en meer in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza glasgow kankerbestrijding kwf dewi enerverende enschede evenementenorganisatie feestvierende gecollecteerd kinderziekenhuis marketing modellen omroepbrabant psvmodel rangers roc rutten sfeerverslag slaapkamer studeert twente utrecht verslag voorstelt woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage