Transparent
Inloggen
Sluiten

Schikkingsvoorstel van 4 oefenduels voor Toivonen

29 maart 2011 12:38 - KNVB

De aanklager heeft Ola Toivonen een schikkingsvoorstel van 4 wedstrijden schorsing gedaan voor duels buiten competitie-, play-off en bekerverband. De Zweed heeft tot vanmiddag 16.00 uur om al dan niet in te gaan op het schikkingsvoorstel.

De tenlastelegging voor de gebeurtenissen is "grove en/of beledigende taal jegens de arbitrage en het gooien van aarde richting de arbitrage". Bij het bepalen van de strafmaat is rekening gehouden met de strafkaart van de speler.

"Schorsingen die opgelopen zijn tijdens oefenwedstrijden gelden in de regel alleen voor vriendschappelijke duels. Dat is altijd zo geweest. In het verleden zijn er slechts enkele uitzonderingen gemaakt. Het gaat hierbij om zeer zware overtredingen, zoals het veroorzaken van een gebroken been. In dit geval blijft de schorsing dan ook beperkt tot de oefenwedstrijden," aldus een woordvoerster van de bond.

Meer op KNVB




Tags

schikkingsvoorstel toivonen arbitrage aanklager aarde bekerverband beledigende grove ola overtredingen strafkaart strafmaat tenlastelegging woordvoerster zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage