Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanavond Roda JC - PSV

25 februari 2000 07:57

Verslaggever: RvW

Vanavond om 20.00 uur staat de wedstrijd tegen Roda JC uit Kerkrade op het programma. De uitwedstrijd in Kerkrade is traditioneel een zeer moeilijke uitwedstrijd voor PSV. De wedstrijd staat onder leiding van Jaap Uilenberg, die weer teruggekeerd is in het betaalde voetbal.

Aan de kant van PSV ontbreken Faber en Addo zeker. Vogel is terug van zijn trip naar Oman, maar het is twijfelachtig of hij aan spelen toe kan komen. De andere internationals zijn zonder problemen teruggekeerd zo lijkt het een dag na de interlands.

Aan de kant van Roda JC ontbreken Nygaard, Torma en Soetaers.

Volgens het ED zou Van der Weerden de vervanger worden voor Vogel waardoor PSV weer met een viermansverdediging komt te spelen en een aanvallend middenveld met als diepste man Arnold Bruggink.
Een andere mogelijkheid zou het inbrengen van Van der Doelen zijn.

Meer op




Tags

roda kerkrade vogel addo arnold bruggink faber nygaard oman soetaers torma twijfelachtig uilenberg viermansverdediging weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage