Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Onrust bij PSV

4 april 2011 21:33

VI hoofdredacteur Johan Derksen meldt in het programma Voetbal International dat de onrust bij PSV is uitgebroken. Er zou een grote afstand zijn ontstaan tussen directie en de werkvloer binnen de organisatie bij PSV. Onderling zou er tussen de afdelingen de nodige kritiek op elkaar zijn geuit. De directie zou verweten worden veel meer te verdienen dan bijvoorbeeld de directie van Ajax. Sanders zou daarbij sowieso niet goed liggen in de club.

Vanmorgen kwam al naar buiten dat PSV McKinsey heeft binnengehaald om de organisatie door te lichten met als doel te komen tot extra bezuinigingen. Er zou tien miljoen euro per jaar bezuinigd moeten worden.




Tags

bezuinigingen binnengehaald derksen hoofdredacteur mckinsey sanders verweten werkvloer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage