Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: geen speler die de ploeg op sleeptouw neemt

8 april 2011 14:42

Volgens Fred Rutten mist het huidige PSV een speler die de ploeg op sleeptouw neemt. tegen Benfica stond er niemand op om die rol op zich te nemen. "Ik ben bang dat dat er ook niet in zit”, aldus Rutten op Telegraaf.nl over zijn selectie. "Eén zo'n speler zou het hele geheel mee kunnen trekken. Ik heb de beelden nog eens teruggezien en was daar wel door verrast. We zijn een half uur echt van het kastje naar de muur gespeeld. Als het op zo'n manier niet gaat, moet je het op een andere manier proberen. Maar dat heb ik gemist.”

Rutten wil zijn selectie maar wat graag versterken met een 'leiderstype'. "Als je als club internationaal wat wil, moet je nadenken over wat de mogelijkheden zijn. PSV heeft nog steeds een heel grote aantrekkingskracht, zowel nationaal als internationaal."




Tags

rutten aantrekkingskracht benfica leiderstype muur telegraaf teruggezien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage