Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpunt Rommedahl niet genoeg; Kralj en Kezman verslaan Vogel

1 september 2001 22:10

Verslaggever: RvN

Denemarken kwam vanavond in eigen huis in de strijd om WK kwalificatie niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Noord-Ierland. Jan Heintze en Dennis Rommedahl stonden in de basis van het Deense nationale elftal. Rommedahl scoorde al na 3 minuten het enige doelpunt voor de Denen.

Yuri Nikiforov kwam in een belangrijke kwalificatie-interland tekort met Rusland. De Russen gingen uit bij Slovenie met 1-2 onderuit. Nikiforov gaat met zijn land nog steeds wel aan de leiding in de strijd om WK kwalificatie.

Ivica Kralj en Mateja Kezman waren in dezelfde poule te sterk voor Zwitserland, dat met Johann Vogel in de basis speelde. De Joegoslaven wonnen uiteindelijk met 1-2. Kralj en Kezman speelden net als Vogel de gehele wedstrijd. Vogel moet met Zwitserland definitief afzien van het WK. De Joegoslaven hebben door de overwinning nog een kans op kwalificatie, al heben ze Rusland en Slovenie nog wel voor zich.

Meer op




Tags

vogel kezman kralj kwalificatie rommedahl joegoslaven nikiforov rusland slovenie zwitserland afzien denemarken heben heintze ierland ivica johann mateja russen yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte