Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderzoek Supportersvereniging: PSV fans missen idolen

14 april 2011 07:32

De Supportersvereniging hield zoals bekend de afgelopen maanden een onderzoek onder haar leden over de reden van de negatieve houding van de fans. Uit het onderzoek zou onder andere blijken dat de PSV fans idolen missen bij het huidige PSV, zo meldt De Telegraaf. De fans geven verder aan dat het huidige PSV meer uit moet gaan van eigen kracht, te weinig uitstraling heeft en – niet zozeer defensief maar – angstig voetbal speelt. Zij missen een ambitieuze uitstraling bij de club, de absolute wil om te winnen bij de spelers en bovenal missen zij sfeer(vakken) in het stadion.

Rob van den Akker, voorzitter van de Supportersvereniging: "PSV is altijd verwend geweest met grote namen; er waren altijd wel één of twee vedettes. Nu zou dat Jonathan Reis kunnen zijn, maar die is langdurig geblesseerd. Maar de naam die voortdurend wordt genoemd, is die van Guus Hiddink. Met name wat betreft hoe hij de club wist te verkopen, ook internationaal, en als de persoon die ervoor kan zorgen dat talentvolle spelers weer naar PSV willen komen. Supporters zijn als de dood dat Hiddink naar Ajax vertrekt."




Tags

supportersvereniging idolen hiddink uitstraling akker angstig dood jonathan telegraaf vakken vedettes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage