Transparent
Inloggen
Sluiten

De PSV Shirts Collectie

14 april 2011 17:46 - Shirtverzameling

Op de website van Stichting 1913 vind je vanaf vandaag een prachtig overzicht van wedstrijdshirts van PSV. PSV Netwerk lid Balinho heeft hier heel wat uren werk in gestopt en nu is deze prachtige online collectie geopend, voor iedereen vrij te bezoeken.

Per shirt vind je naast een afbeelding ook informatie in de vorm van begeleidende foto's en feiten rond wedstrijden en seizoenen. Zo zie je onder andere welke helden in welke shirts rondgelopen hebben, en ook welke successen er destijds in de shirts behaald zijn.

Tevens blijft Stichting 1913 verder zoeken naar ontbrekende shirts om de collectie verder uit te breiden. Het streven is uiteindelijk om van ieder gedragen exemplaar een item in onze collectie op te nemen, en in 2013, wanneer PSV haar 100-jarig bestaan viert, een fysiek te bezoeken tentoonstelling op te zetten van alle shirts. Alle hulp bij het compleet krijgen van de collectie is van harte welkom.

Stichting 1913 Eindhoven wenst iedereen veel plezier met het bekijken van de collectie en hoopt op veel respons en bijval van andere verzamelaars, of gewoon van mensen die wellicht nog iets op zolder hebben liggen.

Meer: collectie PSV shirts Stichting 1913

Meer op Shirtverzameling




Tags

collectie balinho bijval exemplaar foto jarig respons rondgelopen tentoonstelling uren verzamelaars viert zolder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis