Transparent
Inloggen
Sluiten

Wel meer PSV fans naar Feyenoord-PSV [update]

15 april 2011 14:33 - Feyenoord - Ton Strooband

De Supporterscoördinator van Feyenoord meldt dat PSV vanwege de geringe belangstelling voor de kaartverkoop voor Feyenoord-PSV afziet van de maximale 1600 kaarten voor PSV fans. Er zullen nu volgens de coordinator nu maximaal 650 PSV fans meegaan naar Rotterdam voor een van de vier laatste 'finales' van PSV.

Ook voor het duel van komende zondag tegen Heracles zijn kaarten teruggegeven, welke nu alsnog in de verkoop gaan voor fans van de thuisclub.

[Update] Het blijkt dat er wel meer dan de eerder gemelde 650 PSV fans meegaan naar Feyenoord-PSV. Door het omzetten van de treincombi naar een buscombi, vanwege de beperkte verkoop van 600 kaarten tot nu toe, kunnen er ruim 900 fans mee naar Rotterdam.

Meer op Feyenoord - Ton Strooband




Tags

feyenoord meegaan afziet buscombi gemelde heracles omzetten supporterscoordinator teruggegeven thuisclub treincombi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage