Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: ik kom weer graag bij PSV

16 april 2011 11:16

Het Eindhovens Dagblad komt vandaag met een interview met Guus Hiddink. De coach laat weten dat de warme ontvangst op het veld hem heel goed heeft gedaan. "Dat maakt toch wel indruk. Het was warmer dan... dan lang gele­den, zeg maar." Hij zegt weer graag bij PSV te komen. Een eventuele rol bij PSV zit er voorlopig nog niet in: "Ik ben niet het type om in de raad van commissarissen te gaan zitten. Dan heb je louter een controlerende functie. Ik ken me­zelf te goed: ik wil graag bepalend zijn, richtinggevend. Zonder dat ik anderen voor de voeten wil lopen." Dat ‘men’ hem graag ziet terugko­men naar Eindhoven is evident. „ Ik zag het, ja... Voorlopig is het even niet aan de orde, ik heb nu an­dere zaken te doen, maar iedereen weet dat ik weer graag bij PSV kom. Wat het voor de toekomst be­tekent, zullen we wel zien."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

hiddink dere evident ontvangst richtinggevend terugko warmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje