PSV wint met 0-2 uit bij Heracles

17 april 2011 16:20

PSV heeft na een hele matige wedstrijd met 0-2 gewonnen bij Heracles. Dzsudzsak en invaller Berg waren de doelpuntenmakers.

PSV had op het kunstgras van Heracles het mindere van het spel. Heracles speelde verzorgder en kon steeds de vrije man vinden. PSV moest knokken om overeind te blijven. De Eindhovenaren kwam echter wel op voorsprong. Het was Labyad die op snelheid op rand van buitenspel wegwas en Dzsudzsak in staat stelde de 0-1 te maken.

Vlak na rust moest Heracles met tien man verder door een makkelijk gegeven tweede gele kaart van Fledderus. Met tien man bleef Heracles gevaarlijk. Tien minuten voor tijd leek Heracles beloond te worden voor het goede spel. De ploeg kreeg een dubieuze penalty na een actie van Maza. Isaksson kende al een uitstekende middag en redde de punten voor PSV door lang te wachten en vervolgens de penalty te stoppen. In de slotfase kon PSV via de counter nog de 0-2 maken. Labyad gaf opnieuw de assist, nu op Berg. Hij omspeelde de keeper en liep de bal uit voorzorg in het doel.